kombination utmaning

hos swe scrapbook, detta är mitt bidrag :)


å med bilderna:)


scrappat

Har scrappat mer till Miras album med dom nya papprena jag fick härom veckan. Färgpatronerna var ju slut till skrivaren så jag scrappade faktiskt utan bilderna, så jag visar utan bilderna idag. Färgerna kom dock igår så jag ska visa med bilder också men det får bli imorgon. Har även kunnat skriva ut bilderna till clear albumet. Det kommer bli superfint :) Men det är rätt mkt jobb med det ändå. Man tycker ju att det är så litet men det får plats rätt mkt ändå!


HOT!


vackraste

En Lo i blått som verkligen e en ovanlig färg
 för min del. Gjorde den i slutet på förra året nån gång.


mors dag

ett till mors dag kort till svärmor


skissutmaning

Mitt bidrag till swesrcapbooks skissutmaning :)

På syrran när vi var på semester på Ibiza förra sommaren.


post !!

Mina efterlängtade scrap saker har kommit!!  Skönt att det är helg så att man kan börja lite smått, dock är färgpatronen slut i skrivaren så jag måste beställa en ny så jag kan skriva ut bilderna till albumet, i sepia har jag tänkt. Men framsidan kommer nog att bli scrappad i helgen iaf !!

Dessa papper ska jag scrappa till Miras album, men samma där behöver skriva ut fler bilder !!
Älskar verkligen regnbågspappret :)


Clearalbumet ska gå i dessa färger har jag tänkt, då blått är mammas favoritfärg :)

stolt över dig

En Lo på min syster  som jag är så stolt över :) !!  En av de få lo:s som jag arbetat lite mer med, jag brukar inte ha så mkt tålamod annars och vill gärna att det ska bli klart direkt, men den här tog ett tag. Men jag vet inte om den blev lite för överarbetad, vad tycker ni?

Jag började på en Lo igår efter swe scrapbooks aktuella skiss, men jag tycker att den blev så himla platt på nått sätt, måste komma på nått mer som lyfter upp den lite,, hmm,, får tänka nån dag till :)


tivoliGjord efter en skiss på swe scrapbook tror jag, det var ett tag sen.

Kalender 2009

Lite sent in på året men jag har gjort om min kalender, med en massa restremsor, här är resultatet :)


    

Välkomna till min nya blogg bara om scrapbooking!!

Jag kände att det blev lite väl mkt allt möjligt  i min gamla blogg  så nu startar jag en ny som BARA handlar om scrapbooking, det ska bli roligt!! Jag började scrappa någon gång på sommaren 2007, det var en arbetskamrat, Maria som sa att hon ville börja med det och frågade om någon mer hade lust. Pysslig som jag är gillade jag det direkt :) Jag håller fortfarande på och exprimenterar med olika tekniker osv så kommentera gärna med tips och råd :) Jag vill tex testa promarkers och att försöka stämpla mer, glimmer mist har jag inte testat (men har beställt :) har inte heller scrappat något clear album men det är också på väg på posten.

Lite om mig; jag är 25 år bor just nu på en liten ö i nord Norge med sambo och jobbar på en fiskindustri så scrapbookingen är bra att pyssla med här när man inte jobbar. Det är dock lite tråkigt att behöva beställa allt från Internet och inte kunna gå i butiker och se vad som finns på ett annat sätt.  En för kärlek till rosa så mina lo:s tenderar att alltid bli rosa fastän jag försöker att köpa annat också.

 Ska försöka att inte ha några bildlösa inlägg så här kommer ett kort till min kära lilla mamma som hon ska få på Mors Dag. Gjort i stort sett från rest papper då jag har försökt rensa lite.

Jag tycker att jag alltid letar efter bra bokstäver, nån som har tips på bra och fina bokstäver, tell me !! :)

Favorit scrapperska: Ingvild Bolme 

Ciao !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0